Väntan är över – livstecken från Eagles Of Death Metal

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Endast singelomslaget till Eagles Of Death Metals Complexity gör förväntningarna stenat höga!

Det var sju långa år sedan vi senast hade möjligheten att girigt lapa i oss nytt material från rock ’n roll-gudarna i Eagles Of Death Metal. 2a oktober är det dags igen! Jesse Hughes aka Boots Electric spelar tillsammans med Queens Of The Stone Age-frontfiguren Josh Hommes riktigt skön garagerock; simpel, sexig och cool som fan. För oerfarna öron rekommenderar jag att lyssna på Wanna Be In L.A från Heart On samt låten Cherry Cola från Death By Sexy.

När singeln från kommande plattan Zipper Down, som beräknas släppas 2a oktober, Complexity (som egentligen är en ”remake” av Boots Electics tidigare material fast med Hommes bakom trummorna) tillkännagavs i dagarna fick garagevärlden kollektiv erektion. I och med annonseringen för skivsläppet meddelade Hughes att ”One should not zipper up, they should zipper down and let it all hang out.” och Hommes adderade med ”In an independent study, four out of three doctors say ZIPPER DOWN is an eargasm trapped inside a crazerbeam. And I believe them.” Jag älskare! Vi älskare! ROCK ON!

Klippet är Boots Electric original då de inte släppt en officiell version med EODM än.