Tennis – Small sounds

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

tennis-small-sound-coverEn av Populaermusiks eviga favoritartister Tennis släppte TYDLIGEN redan i november EP’n ”Small sounds”. Men den dök däremot upp först idag på Spotify. Och det meddelades av Spotify via mail, som tydligen hade stenkoll på favoriserandet.  

De fem små vackra melodierna seglade hur som helst helt fantastiskt lämpligt in i sinnet under dagens färder och promenader. Alaina Moores röst är en utmärkt kombination av hänsynslöshet och ängslighet. Förtrollande och engagerande. Känslan formas till en varm och trygg hand, som träder in i bröstkorgen och omsluter hjärtat. Hjärtat känner att det är vid liv, men uppmanar till ett mer handlingskraftigt sådant. Den talar om att livet är bräckligt, men samtidigt att bräckligheten inte är något att hänga upp sig vid. Livet är självklart. Döden likaså.

Precis som tidigare material, särskilt ”Young and old”, håller alla låtar väldigt hög nivå. Spår ett och två utmärker sig dock kanske lite mer än övriga.

Vi måste dessutom åter igen lyfta på hatten för deras data-retro-härliga hemsida. Klicka här. 

Klicka här för att lyssna på ”Small sounds”

Kommentera