LUCKA #24 JULAFTON – GOD JUL – THE END

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Lucköppning 2013 24

Julafton hej! Nu har vi kommit till slutet av denna vackra lilla julkalender, som har varit fylld av magiska vinter- och julvideor. Tack till er som har följt kalendern och varit med oss detta år. Vi som har gjort kalendern heter Mårten Färlin och Anna Karin Almqvist. Det var great fun!

Dramatiska älskade Sufjan Stevens får, trots hans kanske väl många referenser till Gud och Jesus, avsluta tillställningen. Han har ju trots allt gjort en juleskiva som är jättefin på julaftnar som denna. Stäng av släktens förfärliga Carola-skivor och spela denna istället.

Känner du inte till Sufjan stevens sedan tidigare, så kan vi i övrigt varmt rekommendera klassikern ”Seven Swans”.

GOD JUL!!

Ah! Vi klämmer i Dylans julelåt med julevideo med. För att den är så galet självklart.

Kommentera