Deloreans nya får höra hösten till

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Delorean-APARI söndags släppte Delorean nya skivan ”Apar”. Denna soliga skapelse kommer, likt Washed outs ”Paracosm”, kanske något sent. Tonerna är nämligen varma och fyllda av sommardagars alkohol- och cigarettfyllda puls.

I dessa nya dagar av grått får Delorean träda in i livet. De magnetiserar dimman du cyklar genom, sätter den i rörelse. Melodierna skulle också kunna hitta hem i luftfuktiga vindar, men istället präglas de nu av en krispig luft. Värmen avtar därför lite och de kommer aldrig att bli de sommarskivor de kunde ha blivit. Hösten är obarmhärtig när det kommer till inverkan på musik, men det behöver inte vara något negativt. Kanske skivorna växer till något större än de ämnat vara. Hösten är nämligen starkare än sommaren. Dess melankoli kan nog utföra smärre underverk med denna sorts ursprungliga sommarskiva.

Four tet-introt ”Spirit” rullar igång helheten likt en ingress som skapar beundran, hopp och samtidigt nyfikenhet. Låtar som ”Unhold” får huvudet att snurra, på behagligt vis. ”Still you” avslutar halvt slött och släpande. Avrundar.

Klicka här för att lyssna på Spotify

På singeln ”Destitute time” hör man dessutom Cameron Mesirow (Glasser). Se tillhörande video nedan:

Kommentera