Möte med Lune på Strand

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

LUNE PÅ STRANDNär The XX spelat färdigt på Popaganda tog vi oss till Debaser Hornstull Strand, där Lune höll dj-set.

Givet är att hon och hennes långhårige kompanjon inte kör ett sedvanligt sådant, utan istället bl.a. sjunger låten ”Leave the world behind” live och, precis som på deras konsert på Stockholm music and arts, strör guldglitter över oss som som dansar med deras långa sil/håv. Låten framförs dessutom nästan omärkbart där hon sitter på scenen. Knappt någon har uppmärksammat hennes närvaro och få förstår att någon sjunger live.

Vi tar oss fram för att hälsa och förmedla några välmenande ord, varpå hon i leende tystnad high-fivar oss en efter en. Detta med samma kanske påtända, myströtta blick hon har under sina framträdanden. Resten av deras set spenderar de ute på dansgolvet. De driver omkring, dricker öl och härjar med alla andra. Bra kväll!

Här kommer låten ”Leave the world behind”. I videon lämnar snubbarna i Swedish house mafia klubblivet bakom sig och naturaliserar på obygden. Beklagar bilreklamsgrejen.

Kommentera