The hitchhiker’s guide to BJÖRK

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Björk a hitchhikers

Björk, en artist så otroligt många känner till, men ytterst få faktiskt verkligen lyssnar på. Att dyka ner Björks musiklandskap är en utomjordisk upplevelse, full av stor variation, drama och brutala beats.

Att se henne live är dessutom bland det bästa du som musikälskare kan uppleva. Jag har haft turen att få göra det två gånger – den ena bättre än den andra – och att då även ha en stark relation till henne, gör konsertupplevelsen till en ren känslostorm.

Björks många album gör det dock inte lätt för lyssnaren att veta i vilken ände som passar att börja i. Här kommer en ingång till hennes storslagna universum, vilket verkligen förtjänar en insats.

Populaermusik presenterar The hitchhiker’s guide to BJÖRK

Kommentera