Snygg sampling av Charli XCX

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

charli

 

 

 

 

 

 

 

Charli XCX skrev Icona pops låt I love it. Plats 15 på bollboardlistan i USA och listetta i Nya Zeeland för att nämna några av framgångarna. För ungefär en månad sedan släpptes dessutom en video till den. Finns att se nedan ifall du missat. Låtskrivaren har dessutom samplat Gold pandas låt You, eller gjort en cover, eller en egen version av den, om du så vill. Lagt på sång, kanske. Hur som helst. Den ständigt återkommande lo-fi-kungen Karl Fallkvist satt här ute i sommartorpet en natt i veckan, berusad av öl. På självaste ölets dag faktiskt, som är 17’e juli, fick jag veta via Icon i efterhand. Vi firade med andra ord öldagen på mycket respektabelt vis. Karl drog igång Charli XCXs You (ha ha ha) som den alltså heter. En skämslåt för honom tydligen. Men han älskar den. Jag tycker den är rätt fet. Gold pandas original dessutom. Lyssna på båda nedan. Kan nog bli ett trevligt helginslag.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3713586/?claim=rjc3fkztmu6″>Följ min blogg med Bloglovin</a>

Kommentera