Grizzly bear har släppt video till Yet again

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

 

Mörkret skölja oss över likt bläck mot pappersark

Ja mörkret det täcka både skog och mark

Människors kroppar de isa

Mitt hopp jag skänker åt klockan och dess visa

 

Grizzly bear vann hos mig mer respekt än de flesta andra artister, dels pga låten Ready able, men densamma främst tillsammans med videon som konstnären Allison Schulnik skapat. Det är något av det vackraste som skapats, när det kommer till att kombinera rörlig bild och ljud.

De har nyligen släppt albumet Shields, och alldeles nyligen en video till singeln Yet again. Här återkommer något av den magi som Grizzly bear är så skickliga på att förstärka i form av tillskottet musikvideo.

Nu tycks inte inbäddningsfunktionen att fungera för stunden, varför jag får länka direkt till youtube istället. Klicka på titlarna nedan.

Ready Able

Yet again

Kommentera