Vi Drar till Landet

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Har du missat Hultsfred? Inte råd med Way out west? Inte riktigt orkar betongen på Popaganda? Eller kanske bara vill bege dig till en lite mysigare tillställning? Vi Drar till Landet är en skön liten musikfestival som för andra året utspelar sig i gemytliga miljöer i Koitjärvi utanför Kungsbacka den 20/7-21/7 och arrangeras av föreningen Kartong inn. Man kan bl.a. ta sig mellan orterna med en härlig liten chartrad buss. Klicka på bilden för att komma till hemsidan. Klicka här för att köpa den billiga biljetten.

Festivalens största namn är Loney, dear som jag uppskattar väldigt mycket. Han är galet mysig och hans gälla röst kommer att låta så väldigt fint ute i skogarna. Jag tycker att albumet Loney, noir från 2007 är hans finaste. Och I am John representerar den väldigt bra. Lyssna och titta nedan.

Kommentera