Speedmarket avenue

Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Speedmarket avenues album Way better now (2008) är ett svenskt indie-verk som så många andra hamnade lite i skuggan av Shout out louds framgångar samma år. Det är lika trist som förståeligt. Hur som helst finns nytt material ute, förvisso än så länge begränsat till Soundcloud tycks det. Låten Away vidrör känslan av vemodiga, ljusa sommarnätter. Sommarnätter man onekligen längtar till i den för stunden svinkalla svenska våren. De nedkylda lederna och den blåsprängda, genomfrustna huden tas litet om hand. Huruvida låten leder till ett album kan jag inte svara på, men det vore ett trevligt tillskott till sommarstämningen. Oavsett om så blir fallet eller inte, så kan de som missat det, även låta Way better now tina upp tillvaron i sommar.

Klicka på bilden för att höra låten och ta del av lyriken. 

Kommentera